Hallo, welkom bij de Feanster Rugby Club. Leuk dat je je als lid bij ons wil inschrijven. Voer onderstaande formulier in en klik op "verzenden", regelen wij de rest.

Ben je minderjarig, dan weten we dat graag en hebben we ook de gegevens van je ouders / verzorgers nodig.


Meld wijzigingen in bovenstaande gegevens altijd bij penningmeester@feansterrc.nl.Heb je al eerder gerugby'd ? Kan handig zijn om te weten. Zo nee, geef dat hieronder aan, heb je eerder rugby gespeeld, geef dan hieronder aan bij welke clubs dat dat was.

Periodiek verschijnt onze nieuwsbrief met leuke weetjes, interessante feitjes en de planning voor de komende tijd. In elke nieuwsbrief vind je een link waarmee je je in 1 klik kunt uitschrijven. (maar waarom zou je :-) )


Vaak lopen er mensen met fototoestellen langs het veld om alles wat er binnen de lijnen gebeurt vast te leggen. We delen dat graag op onze sociale media (Instagram, Facebook en dergelijke) maar daarvoor hebben we wel graag je toestemming mocht je herkenbaar in beeld komen. Geef je geen akkoord, dan gaan we heel erg ons best doen om je letterlijk "buiten beeld" te houden.


We vinden het ook altijd wel leuk om te weten hoe je bij ons terecht gekomen bent, heb je famillie die ook al aan rugby doet, heb je een clinic meegemaakt ofzoiets, vermeld dat hieronder dan.

(we zijn er bijna) Heb je nog vragen / opmerkingen, dan kun je die hieronder kwijt. Als je wilt dat we nog even contact met je opnemen, geef dat dan ook aan, dan hoor je van ons!

Door hieronder op "verzenden" te klikken meld je je aan als nieuw lid van de Feanster Rugby Club. Je verplicht je hiermee tot het voldoen van de jaarlijkse contributie. Opzegging dient schriftelijk te gebeuren bij penningmeester@feansterrc.nl vóór 25 juni van het lopende jaar. 

Let op: Bij opzegging gedurende het seizoen blijft echter wel het resterende bedrag aan contributie, voor dat seizoen, verschuldigd aan de club

Ik begrijp dat de Feanster RC een club is, die er alles aan doet om de kosten zo laag mogelijk te houden, en dat er dus van mij als lid (of van mijn ouders) een vrijwillige inzet gevraagd kan worden. Denk hierbij aan vervoer tijdens uitwedstrijden, het draaien van een bardienst, het meehelpen bij de schoonmaak en overige klussen.