Rugbyclinics

De Feanster rugbyclub biedt de mogelijkheid om
verschillende rugby clinics voor u te verzorgen. Op
basis van uw doel, de doelgroep en uw wensen stellen
we een clinic samen. Wij verzorgen clinic’s voor onder andere
scholen, maar ook in het kader van teamuitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijven, vriendengroepen en meer. Belangrijk binnen elke clinic zijn de volgende waarden: respect, samenwerking, discipline, plezier, veiligheid en doorzettingsvermogen.

Tijdens de clinic wordt het rugby spel en worden de regels stap voor stap uitgelegd. Oefeningen die onder andere aan bod zullen komen zijn: Tackelen, balhandeling, passing, conditie, coördinatie en nog veel meer. De clinic wordt uiteraard verzorgd door ervaren trainers.

De clinics zijn geschikt als kennismakingsles, sportoriëntatie les of als vervanging van de reguliere gymles. U kunt kiezen voor één clinic maar ook voor een serie van meerdere clinic’s. De duur van de clinic is minimaal 45 minuten tot maximaal naar wens.
De clinics kunnen zowel op onze eigen accommodatie in Heerenveen gegeven worden, als op een locatie naar wens.

Rugbyclinic op school

De Feanster Rugby Club biedt clinics aan op basis, voortgezet en speciaal onderwijs.

Onze ervaring leert dat kinderen het fantastisch vinden om een keer een andere sport te beoefenen dan de standaard sporten die gegeven worden op school. Tijdens een rugby clinic leert het kind op een veilige en verantwoorde manier om te gaan met een contact sport.

Al meer dan 25 scholen zijn u voor gegaan!

Prijzen:

Wij rekenen 25 euro per uur per trainer.
Voor een groep met meer dan 15 personen rekenen wij twee trainers.

Interesse?

Heeft u interesse, een vraag of wilt u prijsindicatie? Vul dan het onderstaand contactformulier in om in contact te komen met de clinic- coördinator.