Commerciële Commissie

Leden Commerciële Commissie:

Leo Hoks, voorzitter

Wietse de Vries

Romaric Gautier

                                   
Rugby, een aantrekkelijke sport voor jong en oud

Rugby is al meerdere jaren de snelst groeiende sport in Nederland. De van oudsher relatief kleine sport kreeg in 2015 een grote boost doordat RTL7 besloot een groot deel van de wedstrijden van het WK rugby live uit te zenden.

Het effect daarvan was dat er in het hele land nieuwe aanmeldingen binnen kwamen stromen bij rugbyclubs van mensen die deze spectaculaire sport ook zelf wel eens wilden proberen. Binnen enkele weken namen het totale ledenaantal van rugbyclubs in Nederland toe met 17%.

Deze sterke groei is sindsdien doorgezet. Ook de Feanster RC heeft van deze landelijke trend geprofiteerd. Met name de jeugdafdeling is de laatste paar jaren enorm gegroeid.

Ook commercieel gezien is rugby in opkomst. Steeds meer bedrijven zien de mogelijkheden om zich via rugby te verbinden met een stoere sport die staat voor een positieve mentaliteit, respect en integriteit. Let maar eens op dat in veel commercials steeds vaker rugby te zien is.

Het succes stelt de club ook voor uitdagingen, zeker ook op financieel gebied. Er is bijvoorbeeld veel nieuw materiaal nodig.

De Feanster RC is daarom op zoek naar sponsoren. Herkent u zich in de kernwaarden van onze sport : integriteit, discipline en respect – en wilt u die uitdragen door ondersteuning van onze vereniging? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via info@feansterrugbyclub.nl