Hallo, welkom bij de Feanster Rugby Club. Leuk dat je je als lid bij ons wil inschrijven. Voer onderstaande formulier in en klik op "verzenden", regelen wij de rest. 

Inschrijving
Ben je nog geen 18 jaar, dan is het van belang dat wij beschikken over de gegevens van je ouders/verzorger. 


Gegevens ouder / verzoriger (indien minderjarig)

 


Meld wijzigingen in de bovenstaande gegevens altijd via penningmeester@feansterrc.nl

ContributieHeb je in het verleden al eens rugby ervaring opgedaan? Of ben je nieuw in de sport? Geef dat hieronder aan zodat we er rekening mee kunnen houden! Mocht je al wel ervaring hebben zijn we ook erg benieuwd bij welke clubs je hebt gespeeld. 


Periodiek verschijnt onze nieuwsbrief met leuke weetjes, interessante feitjes en de planning voor de komende tijd. In elke nieuwsbrief vind je een link waarmee je jezelf in één klik weer kunt uitschrijven. (maar waarom zou je :-) )


Vaak lopen er mensen met fototoestellen langs het veld om alles wat er binnen de lijnen gebeurt vast te leggen. We delen dat graag op onze sociale media (Instagram, Facebook en dergelijke) maar daarvoor hebben we wel graag je toestemming mocht je herkenbaar in beeld komen. Geef je geen akkoord, dan gaan we ons uiterste best doen om je letterlijk "buiten beeld" te houden.


We vinden het ook altijd leuk om te weten hoe je bij ons terecht gekomen bent, heb je familie die ook al aan rugby doet, heb je een clinic meegemaakt, vermeld dat hieronder.

(we zijn er bijna) Heb je nog vragen / opmerkingen, dan kun je die hieronder kwijt. Als je wilt dat we nog even contact met je opnemen, geef dat dan ook aan, dan hoor je van ons!

Door hieronder op "verzenden" te klikken meld je je aan als nieuw lid van de Feanster Rugby Club. Je verplicht je hiermee tot het voldoen van de jaarlijkse contributie. 

 

Opzeggingen dienen schriftelijk te gebeuren via penningmeester@feansterrc.nl vóór 25 juni van het lopende contributie jaar.

 

Let op: De contributie bestaat uit club contributies en de rugby bond contributie. Indien een opzegging te laat is doorgegevens zijn wij genoodzaakt de bondscontributie in alle gevallen alsnog in rekening te brengen. 

 

Ik begrijp dat de Feanster RC een club is, die er alles aan doet om de kosten zo laag mogelijk te houden, en dat er dus van mij als lid (of van mijn ouders) een vrijwillige inzet gevraagd kan worden. Denk hierbij aan vervoer tijdens uitwedstrijden, het draaien van een bardienst, het meehelpen bij de schoonmaak en overige klussen.