Over FRC

De Feanster Rugby Club is een gezellige vereniging waar sportiviteit en plezier voorop staan. Door  voortdurende inspanning van diverse leden is de club de laatste jaren enorm gegroeid en blijft deze groei nu jaarlijks doorgaan. De Feanster Rugbyclub heeft 1 herenteam, 1 damesteam en diverse jeugdteams.
 
Het herenteam speelt in de vierde klasse Noord en heeft als doelstelling dit seizoen kampioen te worden. In het seizoen 2007-2008 heeft dit team in de 2e klasse gespeeld. Dit is toen nog een stapje te hoog gebleken, maar wie weet wat de toekomst ons brengt.

De dames van de Feanster Rugby Club clusteren met de dames van Greate Tryn uit Leeuwarden en de Wrotters uit Gorredijk. Alle drie de verenigingen hebben nog onvoldoende spelers voor een eigen team. Op deze manier kunnen alle drie verenigingen hun leden laten spelen. De dames hebben het vorige seizoen prima gepresteerd en zijn in de middenmoot geëindigd. Dat deze dames veel plezier met elkaar hebben staat buiten kijf. Zo gaan ze nogal eens een weekendje weg en hebben ze regelmatig een goede reden voor een leuk feestje!

En last but not least… onze jeugd! Wat zijn wij daar trots op! Een enorm gezellige groep die bruist van enthousiasme. Ze zijn helemaal gek van rugby, ze hebben energie voor 10 en uiteraard houden ook zij van leuke feestjes. Natuurlijk zorgen wij als vereniging ervoor dat zij ruim aan hun trekken komen.

De Cubs, Junioren en Colts spelen hun competitiewedstrijden met de teams van Combinatie Noord. De TBM-ers spelen regelmatig wedstrijden rondom de wedstrijden van de Cubs en Junioren. Daarnaast zullen zij ook de Bondsdagen voor TBM-ers gaan bezoeken.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kan via de mail.